Stötta oss

Bli medlem

Genom att vara medlem i Pride Lysekil bidrar du till att föreningen kan fortsätta bedriva sin verksamhet för HBTQ+ personer. Du blir även inbjuden till våra medlemsträffar, pysselkvällar, filmhäng mm. Dessutom får du rabatt på evenemang med inträde, som till exempel vissa föreläsningar, workshops mm.
Medlemskapet kostar ingenting och är öppet för alla, oavsett könstillhörighet, sexuell läggning eller ålder.

Du blir medlem genom att fylla i detta formulär

Sponsra oss

Vi tar tacksamt emot alla typer gåvor, stora som små, och använder dessa till att förbättra och utveckla vår verksamhet. Vill du stötta föreningen ekonomiskt finns det flera sätt att gå tillväga.
Sätt in en slant på bankgiro 5151-0155.
eller
Swisha till 123 523 2822. 
Märk betalningarna med ”Gåva”.

Vill ditt företag eller förening bli samarbetspartner till Pride Lysekil? Som samarbetspartner är ni en del av verksamheten, och arbetar för ett accepterande och inkluderande samhälle, med fokus på HBTQ+personer. Vårt samarbete erbjuder en unik möjlighet att verka för att detta ska bli verklighet i Lysekils kommun.
För att stötta oss finns det fyra kategorier; ett partnerskap och tre sponsornivåer; Guld, Silver och Brons. Läs mer om dessa här.


Tack för ditt stöd!


Engagera dig

Vill du engagera dig i förenigen? Kanske har du tips på aktiviteter, önskemål på föreläsare, eller har du lust att driva en arbetsgrupp på något specifikt tema? Pride Lysekil letar just nu efter fler drivna själar med innovativa idéer som vill vara med och förbättra verksamheten. Är det du? Hör av dig till info@pridelysekil.se


Välkommen att göra skillnad!


Anlita oss

Vi på Pride Lysekil kommer gärna ut och pratar, diskuterar och/eller föreläser i er verksamhet. Detta kan vara i och med ert arbete med likabehandlingsplanen, i en skolklass/på fritidshemmet, i och med en temadag eller något helt annat sammanhang. Vi kommer gemensamt överrens om inriktning på evenemanget och kan anpassa oss efter era önskemål.
För mer information och bokning, kontakta info@pridelysekil.se

Hoppas vi hörs!